Kontakt

Adresa:
Николе Тесле 2-3
Пале
Република Српска
71420
Босна и Херцеговина

Elektronska pošta: czsrp@teol.net
Telefon: 00387 (0) 57 20 11 20,
Faks: 00387 (0) 57 20 11 20КАМПАЊА „СОЛИДАРНОСТ НА ДЈЕЛУ“ PDF Štampa El. pošta
Napisao realizator   
ponedeljak, 15 novembar 2010 13:42

 

       Сиромаштвом су првенствено погођени људи са ниским степеном образовања, незапослени а радно способни, становници руралног подручја, дјеца, старија лица, инвалиди, избегла и расељена лица, домаћинства гдје је носилац жена итд.

       Овe категорија грађана су у много тежем положају од институционално збринутих лица, јер су далеко од очију јавности - на маригини друштва. То су породице које живе на граници или испод границе сиромаштва и којима је помоћ најпотребнија. 

       Стога примарни фокус ове кампање, педстављају угрожена лица евидентирана при центрима за социјални рад. 

       Због тешке економске ситуације у цијелој земљи, све је већи  број лица која се налазе у стању социјалне потребе  и на подручју општине Пале. ЈУ Центар за социјални рад Пале у складу са својим финансијским могућностима помаже тим категоријама, али су та средства недовољна за задовољење основних животних потреба наших корисника.

        Из тог разлога се обраћамо привредним субјектима, установама, удружењима и грађанима на подручју наше општине с молбом да донирају храну, одјећу, обућу и хигијенске потрепштине за социјално угрожено становништво.

        Кампања се заснива на идеји донирања и расподjеле, као и на промовисању  солидарности  међу грађанима. На тај начин желимо да покажемо да се заједничким ангажовањем може пружити помоћ онима којима је неопходна.

       За све додатне информације можете да се обратите на телефон 057/201-120 и 057/201-121 или на е-маил: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .


Poslednje ažurirano četvrtak, 18 novembar 2010 07:44
 

Donatori

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner